Intamplator

..a fost totul.

..vin toate lucrurile frumoase.

..apare dragostea.

In dragoste e ca in razboi: usor de inceput, greu de incheiat. Esti surprins cand apare..asta pentru ca nu te astepti. Esti fericit. Ai parte de ceva bun in viata ta. Dar cand se termina, cand timpul asta magic expira, ce faci? Lasi timpul sa treaca sperand ca-ti trece. Dar de cand dragostea are termen de expirare? Love what you have before life teaches you to love what you’ve lost.

Suntem oameni. Ne pierdem unii pe altii in toata graba asta. Acum suntem aici, maine in alt loc. Cum sa invatam sa ne pastram?

You can fall in love with someone in 5 minutes. And it can take 5 years to get over.

Iubesti nu pentru ca vrei, ci pentru ca asa se intampla. Renunti nu pentru ca vrei, ci pentru ca e singura solutie ramasa. Fie ca suferi, fie ca esti implinit, o parte din tine n-o sa ramana asa cum o stiai tu. Si ce crezi? Fix partea pe care ai aruncat-o in “lupta” asta. Intalnesti oameni pe care i-ai crezut pierduti. Te indragostesti. Iubesti. Traiesti total. Te dezamageste. Tradezi, la randul tau, niste sperante. Te raneste sau ranesti. Apoi suferi. Renunti. Apoi..totul e diferit. Esti fericit sau suferi. Vei plange dupa o iubire pe care nu o mai poti intoarce. In toate cazutile, doar..ai grija. La ce renunti. Pe cine iubesti.

Dar..cum ramane cu “nimic nu este intamplator”?

tumblr_nv0pypXnx91qag2pzo1_r1_500

 

Leave a comment